Hulpmiddelencentrum

Adviseur mobiliteitshulpmiddelen WMO - Deventer

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 18-11-2018 Functiecategorie Advies / Consultancy
Standplaats Deventer Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 38 Salaris -

Organisatie

Het Hulpmiddelencentrum is leverancier van mobiliteits- en revalidatiehulpmiddelen en alle bijbehorende dienstverlening. Wij leveren al meer dan 40 jaar betrouwbare kwaliteitshulp-middelen in opdracht voor gemeenten (Wmo), instellingen (Wlz), zorgverzekeraars (Zvw) en particulieren. Door onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring staan wij garant voor hoge kwaliteit in zorg, advies en uitvoering. Daarnaast zijn wij specialist op het gebied van individueel maatwerk. Het Hulpmiddelencentrum heeft meer dan 450 medewerkers en vestigingen verspreid over het hele land.

 

Functie

Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig adviseren en indiceren van de juiste mobiliteitshulpmiddelen, met eventuele aanpassingen, binnen een bepaald contract. Voorafgaand voer je (complexe) passingen uit bij de eindgebruiker thuis en geeft telefonisch advies en informatie. Ook zorg je voor de administratieve zaken ter voorbereiding van het opstellen van de offerte. Verder stel je de hulpmiddelen in en geef je instructies bij aflevering. Je bent de spil tussen de opdrachtgever (gemeente) en de eindgebruiker. Het bedenken van individuele oplossingen voor een eindgebruiker maakt het werk veelzijdig. Het betreft een fulltime functie (38 uur per week) welke uitgevoerd wordt vanuit Deventer.

 

Profiel

Wij zijn op zoek naar een bewegingstechnoloog, ergotherapeut of fysiotherapeut met een flexibele en resultaatgerichte instelling en ervaring in een soortgelijke functie. Je kwaliteiten zijn: sociaal, creatief, inventief, representatief, zelfstandig en commercieel. Verder beschik je over goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden, heb je ervaring met een ERP systeem en kennis van het Office Pakket en ben je in het bezit van rijbewijs B.

 

Aanbod

Wij bieden je een afwisselende baan in een enthousiast en betrokken team. Het salaris is afhankelijk van de genoten opleiding en ervaring. We nodigen je uit om je verder te oriënteren op onze website www.hulpmiddelencentrum.nl.

 

Belangstellenden kunnen reageren via deze link


Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Advies / Consultancy
Branch(es) Detailhandel / Groothandel
Provincie(s) Overijssel
Trefwoorden wmo rolstoelen Deventer fysiotherapie bewegingstechnoloog

Contactgegevens

Contactpersoon Afdeling P&O

Vestigingsplaats

Solliciteer