Hulpmiddelencentrum

Junior KAM-coördinator - Almere

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 18-11-2018 Functiecategorie Kwaliteit / Arbo / Milieu / Vei...
Standplaats Almere Niveau -
Opleidingsniveau HBO Dienstverband -
Uren 32 Salaris -

Organisatie
Het Hulpmiddelencentrum is leverancier van mobiliteits- en revalidatie hulpmiddelen en alle bijbehorende dienstverlening. Wij leveren al meer dan 40 jaar betrouwbare kwaliteitshulp-middelen in opdracht voor gemeenten (Wmo), instellingen (Wlz), zorgverzekeraars (Zvw) en particulieren. Door onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring staan wij garant voor hoge kwaliteit in zorg, advies en uitvoering. Daarnaast zijn wij specialist op het gebied van individueel maatwerk. Het Hulpmiddelencentrum heeft meer dan 450 medewerkers en vestigingen verspreid over het hele land.

Functie

Je levert dagelijks een bijdrage aan het bewustzijn op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu (KAM) van onze organisatie. Je ondersteunt bij het onderhouden van het KAM-managementsysteem en biedt tevens support bij de implementatie, bewaking en borging hiervan. Je voert projecten uit en initieert acties met betrekking tot de (integrale) kwaliteitsborging en certificering en bewaakt de KAM kalender. Dagelijks adviseer je ter bevordering van de kwaliteit. Daarvoor organiseer je (interne) evaluaties, voer je (interne) audits uit en verwerk je de evaluatieresultaten. Je coördineert en handelt zelfstandig de klachten en schades van de verschillende klanten af en controleert de voortgang en tijdige afhandeling hiervan. Je denkt met proceseigenaren mee over het definiëren van prestaties van de bedrijfsprocessen en optimalisatie. Verder stel je zelfstandig processen, protocollen, documenten, procedures, werkinstructies e.d. met betrekking tot KAM op. Je zorgt voor een up-to-date kwaliteitshandboek. Het betreft een functie voor 32 uur per week.  

Profiel

Je hebt een HBO-opleiding met specialisatie KAM aangevuld met kennis van ISO9001:2015 en ISO14001: 2015 en enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie. Verder weet je de juiste prioriteiten te stellen, ben je organisatorisch en communicatief sterk en representatief. Je hebt een professionele, proactieve en dienstverlenende houding. Je handelt en denkt vanuit kwaliteitsbelang, pragmatisch en oplossingsgericht. Je bent flexibel en kunt omgaan met wisselende werkdruk en de daarbij behorende dynamiek. Je hebt een b-rijbewijs.

 

Aanbod
Wij bieden je een afwisselende baan in een enthousiast en betrokken team. Het salaris is afhankelijk van de genoten opleiding en ervaring. We nodigen je uit om je verder te oriënteren op onze website www.hulpmiddelencentrum.nl.

Belangstellenden kunnen reageren via deze link.

Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Kwaliteit / Arbo / Milieu / Veiligheid
Branch(es) Detailhandel / Groothandel
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden KAM kwaliteit dienstverlening HBO

Contactgegevens

Contactpersoon Afdeling P&O

Vestigingsplaats

Solliciteer