Hulpmiddelencentrum

Medewerker klantenservice en planning (Houten) - Houten

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 25-09-2018 Functiecategorie Commercieel - Binnendienst / Te...
Standplaats Houten Niveau -
Opleidingsniveau MBO Dienstverband -
Uren 38 Salaris -

Organisatie

Het Hulpmiddelencentrum is leverancier van mobiliteits- en revalidatiehulpmiddelen en alle bijbehorende dienstverlening. Wij leveren al meer dan 40 jaar betrouwbare kwaliteitshulp-middelen in opdracht voor gemeenten (Wmo), instellingen (Wlz), zorgverzekeraars (Zvw) en particulieren. Door onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring staan wij garant voor hoge kwaliteit in zorg, advies en uitvoering. Daarnaast zijn wij specialist op het gebied van individueel maatwerk. Het Hulpmiddelencentrum heeft meer dan 450 medewerkers en vestigingen verspreid over het hele land.

 

Functie

Je neemt telefonisch reparaties aan, probeert deze eerst mondeling op te lossen en voert deze vervolgens in het computersysteem in. Ook plan je de afspraken voor de monteurs buitendienst en verwerk je die opdrachten administratief. Je maakt duidelijke afspraken met cliënten m.b.t. het uitvoeren van reparaties. Het betreft een fulltime functie (38 uur per week) welke uitgevoerd zal worden vanuit Houten.

 

Profiel

Je hebt een MBO-opleiding afgerond en hebt ruime ervaring in een soortgelijke functie (met planning en telefonisch klantencontact), bij voorkeur in de revalidatiebranche. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, hebt ervaring met een ERP systeem en hebt affiniteit met techniek. Verder kun je analyseren, procesmatig denken, ben je accuraat en nauwkeurig in je werkzaamheden, kun je goed zelfstandig werken en ben je stressbestendig. Affiniteit met ouderen of mindervaliden is een pré.

 

Aanbod

Wij bieden je een afwisselende baan in een enthousiast en betrokken team. Het salaris is afhankelijk van de genoten opleiding en ervaring. We nodigen je uit om je verder te oriënteren op onze website www.hulpmiddelencentrum.nl.

 

Belangstellenden kunnen reageren via deze link.


Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Binnendienst / Telesales / Callcenter
Branch(es) Detailhandel / Groothandel
Provincie(s) Utrecht
Trefwoorden wmo revalidatie planner hulpmiddelen senioren zorg klanten commercieel utrecht

Contactgegevens

Contactpersoon Afdeling P&O

Vestigingsplaats

Solliciteer