Hulpmiddelencentrum

Monteur buitendienst (Houten) - Houten

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 30-08-2017 Functiecategorie Techniek - Uitvoerend
Standplaats Houten Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 38 Salaris -

Functie: Je verleent service aan de geleverde revalidatiehulpmiddelen (waaronder elektrische rolstoelen en scootmobielen) bij de klant thuis. De afspraken met de klanten worden ingepland door de planner. Tevens zorg je voor het invullen, ondertekenen en terugkoppelen van de serviceopdrachten. Eén keer in de vier tot zes weken heb je nooddienst, dat wil zeggen dat je een week lang buiten de kantooruren oproepbaar bent. Onze klantengroep bestaat uit ouderen en mindervaliden. Juist deze mensen weer hun zelfstandigheid teruggeven is de uitdaging in deze functie. Het betreft een fulltime functie (38 uur per week) met als werkgebied regio Utrecht.

Profiel: Je hebt het werk- en denkniveau van een MTS-er (richting electro-, auto- en/of mechanische techniek). Je beschikt over goede kennis van de Nederlandse taal en je kunt goed omgaan met mensen. Verder kun je goed zelfstandig werken en heb je een groot oplossend vermogen. Je bent flexibel, stressbestendig en hebt geen 9-5 mentaliteit. Je hebt affiniteit met de zorgsector, met ouderen of mindervalide. Je bent in het bezit van een rijbewijs. Ervaring in de branche is een pré.

Aanbod: Wij bieden je een afwisselende baan in een enthousiast en betrokken team. Het salaris is afhankelijk van de genoten opleiding, kennis en ervaring. We nodigen je uit om je verder te oriënteren op onze website www.hulpmiddelencentrum.nl. Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar pz@hulpmiddelencentrum.nl.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Uitvoerend
Branch(es) Detailhandel / Groothandel
Provincie(s) Utrecht
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Afdeling P&O

Vestigingsplaats

Solliciteer