Hulpmiddelencentrum

Monteur Mobiliteitshulpmiddelen (binnendienst) - Haarlem - Haarlem

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 01-11-2018 Functiecategorie Techniek - Uitvoerend
Standplaats Haarlem Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 38 Salaris -

Functie
Je bent verantwoordelijk voor het aanpassen, repareren en aflevergereed maken van mobiliteitshulpmiddelen. Je zorgt voor het op de juiste wijze invullen, ondertekenen en terugkoppelen van de opdrachten. Je houdt de werkplek op orde en ondersteunt het magazijn. Daarnaast ben je inzetbaar voor de servicenooddienst, dat wil zeggen dat je een week lang buiten de kantooruren oproepbaar bent voor het uitvoeren van reparaties aan revalidatiehulpmiddelen bij de klant thuis. Tevens ben je bereid om in te vallen bij de service buitendienst. Het betreft een fulltime functie (38 uur).

Profiel
Je hebt een MTS werk- en denkniveau, richting elektronica. Verder kun je goed in teamverband werken en toon je eigen initiatieven. Ook ben je flexibel en oplossend gericht. Je beschikt over goede kennis van de Nederlandse taal en hebt affiniteit met de zorgsector, met ouderen of mindervalide is een pré. Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Aanbod
Wij bieden je een afwisselende baan in een enthousiast en betrokken team. Het salaris is afhankelijk van de genoten opleiding, kennis en ervaring. We nodigen je uit om je verder te oriënteren op onze website www.hulpmiddelencentrum.nl. Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar pz@hulpmiddelencentrum.nl.

Belangstellenden kunnen reageren via deze link.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Uitvoerend
Branch(es) Detailhandel / Groothandel
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden wmo rolstoelen haarlem techniek monteur binnendienst

Contactgegevens

Contactpersoon Afdeling P&O

Vestigingsplaats

Solliciteer