Hulpmiddelencentrum

Senior adviseur mobiliteitshulpmiddelen - Arnhem

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 09-11-2018 Functiecategorie Zorg - Lichamelijke gezondheids...
Standplaats Arnhem Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 38 Salaris -
Organisatie
Het Hulpmiddelencentrum is leverancier van mobiliteits- en revalidatiehulpmiddelen en alle bijbehorende dienstverlening. Wij leveren al meer dan 40 jaar betrouwbare kwaliteitshulp-middelen in opdracht voor gemeenten (Wmo), instellingen (Wlz), zorgverzekeraars (Zvw) en particulieren. Door onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring staan wij garant voor hoge kwaliteit in zorg, advies en uitvoering. Daarnaast zijn wij specialist op het gebied van individueel maatwerk. Het Hulpmiddelencentrum heeft meer dan 450 medewerkers en vestigingen verspreid over het hele land.

Functie
Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig adviseren en indiceren van de juiste mobiliteitshulpmiddelen, met eventuele aanpassingen, binnen een bepaald contract. Voorafgaand voer je (complexe) passingen uit bij de eindgebruiker thuis en geeft telefonisch advies en informatie. Ook zorg je voor de administratieve zaken ter voorbereiding van het opstellen van de offerte. Verder stel je de hulpmiddelen in en geef je instructies bij aflevering. Je bent de spil tussen de opdrachtgever (gemeente) en de eindgebruiker. Het bedenken van individuele oplossingen voor een eindgebruiker maakt het werk veelzijdig. Het betreft een fulltime functie (38 uur per week) met als werkgebied regio Arnhem.

Profiel
Wij zijn op zoek naar een bewegingstechnoloog, ergotherapeut of fysiotherapeut met een flexibele en resultaatgerichte instelling en ervaring in een soortgelijke functie. Je kwaliteiten zijn: sociaal, creatief, inventief, representatief, zelfstandig en commercieel. Verder beschik je over goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden, heb je ervaring met een ERP systeem en kennis van het Office Pakket en ben je in het bezit van rijbewijs B.

Aanbod
Wij bieden je een afwisselende baan in een enthousiast en betrokken team. Het salaris is afhankelijk van de genoten opleiding en ervaring. We nodigen je uit om je verder te oriënteren op onze website www.hulpmiddelencentrum.nl. Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar pz@hulpmiddelencentrum.nl.

Belangstellenden kunnen reageren via deze link.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Zorg - Lichamelijke gezondheidszorg
Branch(es) Detailhandel / Groothandel
Provincie(s) Gelderland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Afdeling P&O

Vestigingsplaats

Solliciteer